COVID-19 MAATREGELEN IN ONZE PRAKTIJK.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat we u veilig kunnen ontvangen in de praktijk. Onze behandelaars dragen een mondkapje bij contact binnen 1,5 meter.

Wij vragen iedereen die naar onze praktijk komt, zich te houden aan de volgende maatregelen:

- Komt u alleen naar uw afspraak. Laat uw partner/begeleider buiten of in de auto wachten; maximaal 1 begeleider per minderjarige of hulpbehoevende.

- Kom niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat. Maximaal 5 minuten voor uw afspraak, bent u eerder wacht u dan buiten.

- Beperk het sociale contact en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Het aantal zitplaatsen in de wachtkamer is verminderd, zodat u voldoende afstand kunt houden.

- Desinfecteer uw handen met de aanwezige middelen bij binnenkomst van onze praktijk; loop de route die aangegeven is.

- Wij geven geen handen. De behandelaar haalt u op uit de wachtkamer en zal u verder begeleiden en het verloop van de afspraak bespreken met u;

- U kunt uw behandeling uitsluitend per pin betalen en bij voorkeur contactloos;

- Losse productverkoop is momenteel ook alleen mogelijk op afspraak.

BELANGRIJK

Wanneer u symptomen heeft die passen bij Covid-19 zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of als u kortademig bent, vragen wij u om uw afspraak uit te stellen of te verplaatsen Dit geldt ook wanneer u in contact bent geweest met een COVID-19 (verdacht) besmet persoon of wanneer u zich niet prettig voelt om te komen. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak. Uiteraard blijven onze behandelaren ook thuis bij bovengenoemde klachten. Wij nemen in dat geval contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.