Welkom bij Cure & Care, de totaal praktijk voor uw voetklachten.

Door de samenwerking tussen Medisch pedicure en Registerpodoloog,

kunnen wij bij ons in de praktijk op elk gebied uw voetproblemen aanpakken.

 

 

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 18 JULI 2024 TOT 29 JULI 2024 IN DEZE PERIODE ZIJN WIJ OOK NIET BEREIKBAAR.

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN VRIJDAG 16 FEBRUARI TOT MAANDAG 26 FEBRUARI.

Onze specialisaties

REGISTERPODOLOOG

Kinderpodologie

Steunzolen

Orthesiologie

Medical taping

Likdoorn verwijderen

Schoenadvies

Drukmatmeting

Ingroeiende nagel

Over de Register Podoloog

Bij Cure & Care Podologie wordt u behandeld door een Register Podoloog. Deze Register podoloog is opgeleid aan de Academie voor de Podologie, staat ingeschreven in het beroepsregister bij LOOP, voldoet aan de beroepscode van LOOP, en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister bij KABIZ (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg).

Meer weten over de register podoloog Ga dan naar: loop.nl/podologie/specialismen.

 

Stichting LOOP

Stichting LOOP is een overkoepelend orgaan voor beroepsgroepen die zich richten op de gezondheid van de voet en houding in relatie tot de voet. LOOP en haar aangesloten professionals gaan voor hoogwaardige en doelmatige voet- en houdingszorg in Nederland. Samen zorgen zij voor een sterke positie van de LOOP-professional.

LOOP wil binnen de voet- en houdingszorg als inspirerende, slagvaardige en innovatieve koepelorganisatie een belangrijke teamspeler zijn en is daarom ook een gesprekspartner voor relevante patiëntenorganisaties, beleidsmakers, brancheorganisaties en zorgverzekeraars. LOOP streeft er samen met haar aangeslotenen naar dat de persoon met voet-, houdings- of bewegingsklachten een erkende voetspecialist kan vinden.