SCHIMMELNAGEL BEHANDELINGEN

PACT® SCHIMMELNAGEL THERAPIE

EEN EFFECTIEVE BEHANDELINGSMETHODE VAN SCHIMMELNAGELS

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem en zeer lastig te behandelen. Behandeling met PACT® zorgt er echter voor dat 99.9 procent van alle bacteriën en schimmels tijdens de behandeling onschadelijk worden gemaakt. Deze therapie geeft geen bijwerkingen en is niet schadelijk voor uw gezondheid.

De kleurstof Toloniumchloride die gebruikt wordt als behandeling tegen vergiftiging heeft al geruime tijd zijn werking bewezen. Aanvankelijk werd geconstateerd dat patiënten die op deze manier werden behandeld voor een korte periode extra gevoelig werden voor licht. Door deze kennis is de licht geactiveerde therapie met Toloniumchloride ontstaan.

Photo Dynamische Antimicrobiële Therapie (geen laser!)

Door de belichting met de PACT® -Fototherapie lamp valt de kleurstof al na korte inwerktijd de celwanden van bacteriën en schimmels aan. PACT® werkt ook in op de antibioticaresistente bacteriën en werkt diep door. Na de therapie wordt de kleurstof probleemloos afgespoeld. Schimmelnagelbehandelingen met PACT® Therapie zijn pijnloos, veilig en doeltreffend, ook bij diabetici.

99.99% van alle bacteriën worden gedood, zonder bijwerkingen, zonder weerstand.

Wilt u ook deze nieuwe methode toegepast hebben op uw aangetaste nagels, maak dan een afspraak bij Cure & Care Hellevoetsluis

MELLINN - THERAPIE  Thuis uw schimmelnagel behandelen

SCHIMMELBEHANDELING VOOR THUIS GEBRUIK

De mellinn20 is een low-level laser therapie apparaat in combinatie met blauwe licht energie. De laserstralen in combinatie met blauwe licht energie dringen door de geïnfecteerde nagelplaat en doelen op causatieve pathogenen die zich in het nagelbed bevinden. Dit heeft als resultaat dat de schimmelnagel infectie wordt verlicht en graduaal geëlimineerd.

ONYCHOMYCOSIS VEILIG BEHANDELEN

Laser therapie voor onychomycosis is een erg veilige en efficiënte methode voor de behandeling van vele types onychomycosis veroorzaakt door diverse schimmelsoorten. De mellinn20 is een 1M laser apparaat geschikt voor thuisgebruik, waarbij er geen warmteontwikkeling, pijn, bijwerkingen of trauma’s ontstaan.